Wil jij jezelf ontwikkelen? HBS helpt jou en jouw loopbaan vooruit!

Human Business Support gelooft dat ieder mens gelukkiger en productiever is in werk dat past. We helpen je graag vooruit in jouw loopbaan en ontwikkeling, door de juiste coaching en begeleiding. Centraal staat jouw talent en de waarde die dit heeft binnen jouw loopbaan en leven. Want je talent neem je altijd met je mee!

Werken met plezier, in werk dat past

Samen stippelen we jouw route uit, jij bepaalt het doel. Waar krijg jij energie van? Wat is jouw talent en wat zijn jouw competenties? En welke waarde heeft dit voor jezelf en voor werkgevers? Jouw talent leer je bewust inzetten om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. En om met (nog meer) plezier aan het werk te gaan. In je huidige werk, maar mogelijk ook in ander werk bij je huidige of een andere werkgever. Daarnaast wordt er in het traject gebruik gemaakt van opdrachten en professionele beroeps- en persoonlijkheidstesten.

Professionele, praktische coaching

De Loopbaancoaches van Human Business Support begeleiden je op een persoonlijke, praktische en resultaatgerichte manier. Wij bekijken samen wat je nodig hebt. In een vrijblijvend gesprek kun je kennismaken met één van onze coaches en ervaren of er een persoonlijke klik is.

Door te kijken naar jouw kracht, word je sterker en krijg je zelfvertrouwen. Hierdoor kan je zelf de regie nemen over jouw persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en inzetbaarheid.

Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze coaches